Dobar websajt

Websajt modernog i prilagodjenog izgleda je važan faktor za uspešno poslovanje. Vaša internet prezentacija je vaša slika i prilika. Osim toga to je sjajan način da proširite svoje poslovanje i sebi omogućite veću zaradu. Zato ako još uvek nemate websajt, vreme je da ga napravite. Svakoga dana sve je više onih koji usluge i proizvode traže preko Interneta. To je ujedno najbrži i najefikasniji način. Sve velike kuće odavno su shvatile značaj Interneta i sve već odavno imaju vrlo dobre i vrlo posećene sajtove.

Sada da objasnim i kako treba da izgleda dobar websajt. Dobar websajt ne treba da blješti, šljašti, skače ili svira, jer to samo može da iritira posetioce. Dobar websajt treba da bude pregledan, fokusiran na temu koju predstavlja, informativan i jasan. Dobar websajt ne treba da impresionira svojim dizajnom, već svojim sadržajem. Dizajn sajta treba da bude odgovarajuća podrška za sadržaj na sajtu.

Da bi ste dizajn i sadržaj sajta adekvatno uklopili potrebno je da imate veliko iskustvo u tom poslu - a ja ga imam.

Još važnija stvar za dobar websajt je dobra optimizacija sajta za internet pretraživače, kao što je to na primer Google. Bez nje vaš sajt je takoreći bezvredan. Ali to je posebna tema za posebnu stranicu, koje se zove Optimizacija sajta (u prevodu Search Engine Optimization ili skraćeno SEO).


Websajt





Izrada sajtova






Kontakt telefon: 064/139-2008